zaterdag 9 februari 2013

Met de groeten aan je voeten!


Met de groeten aan Uw voeten!

Behandeling van voetklachten in Thailand zijn zowel in Bangkok en Pattaya mogelijk. 13 jaar geleden heeft The Walker Podologie Co.,Ltd zijn deuren in Bangkok geopend om te helpen bij voetklachten en klachten hierdoor zoals, Enkel, Knie, Heup Rug en Nekklachten. Veel Expats van over heel de wereld bezoeken Foot clinic The Walker  in Pattaya en  Bangkok. Waarschijnlijk wordt dit jaar ook een Foot clinic in Shangmai geopend. Boven verwachting bezoeken ook veel Thaise inwoners Foot clinic De Walker. The Walker maakt gebruik van steunzolen /orthotics en Arch support en deze worden vervaardigd met de nieuwste technieken en materialen.
Uniek is dat bij spoed of tijdelijk verblijf in Thailand de steunzolen binnen 24 uur kunnen worden geleverd.

Steeds meer ouderen met loopklachten!
Voetklachten en voetpijn komen heel vaak voor. Naar schatting ondervindt 75 procent van de bevolking wel eens een voetprobleem.
De menselijke voet bestaat uit 26 botjes, 33 gewrichten, 107 ligamenten (band van bindweefsel om een gewricht) en 19 spieren en pezen die tezamen de bijzonder ingewikkelde bewegingen om te kunnen lopen mogelijk maken.
Een mens maakt gemiddeld 8.000 stappen per dag en met iedere stap wordt de druk van 2 á 3 keer het lichaamsgewicht op voeten en enkels uitgeoefend.
Daarbij gaat wel eens wat mis en al helemaal als er slijtage optreedt door ouderdom.
Mensen worden gemiddeld steeds ouder en daarmee stijgt het aantal voetklachten en klachten die voortkomen uit een verkeerde stand van de voeten.
Steeds meer 50-plussers melden zich dan ook bij de Foot clinic The Walker.
Bij het ouder worden slijten de voeten. Het vetpolster onder de bal van de voet en de hak kan dunner worden. De ligamenten in de voeten worden minder sterk waardoor de voeten meer gaan doorzakken.
Daardoor zullen de spieren harder moeten werken om de voeten en daarmee het hele lichaam in balans te houden. Hierdoor kunnen vermoeidheids- of overbelastingsklachten ontstaan.
Mensen merken ook letterlijk op dat hun voeten “groter en breder” zijn geworden.
Dat ene paar schoenen waar altijd prima op gelopen werd, zit dan ineens niet meer zo prettig of het zeswekelijkse bezoek aan de pedicure moet ineens vervroegd worden vanwege die ene vervelende likdoorn die er eerst nog niet zat.
Een wandeling kan niet meer goed gemaakt worden omdat de voeten en benen pijnlijk en vermoeid aanvoelen. Voor hulp bij dergelijke klachten wordt steeds vaker Foot clinic The Walker bezocht.

Momenteel telt Thailand maar 1 bedrijf, die zich bezighoud met (preventieve) behandeling van klachten aan voeten, knieën, benen, rug en nek.

Meer informatie kunt U vinden op www.footclinic.asia

Met de groeten aan Uw voeten!
Rudolf

Geen opmerkingen:

Een reactie posten